Киев °C

Ваш Собственный Корреспондент

Последние новости

04:13
НАТО усиливает противовоздушную оборону Украины
04:07
Цены на нефть и золото снизились после новостей из Ирана
04:11
Ночные смены и хаотичный график - прямая дорога к депрессии
04:08
Энни Поттс: Детские сердца - бесценный дар
05:07
Брайан Кокс назвал Хоакина Феникса "ужасным" в роли Наполеона
05:05
Дочь Эминема выходит замуж: горячие фото с девичника
05:26
Фейки атакуют: ложные видео и фото после нападения Ирана на Израиль
04:26
Максимальный срок для оружейницы "Ржавчины" - предупреждение для Алека Болдуина
04:23
Боб Оденкёрк рассказал о сердечном приступе на съёмках “Лучше звоните Солу”
04:21
Сальма Хайек в свои 57 всё ещё горяча
06:18
Дети Мэтью Макконахи помогли стать ему лучшим актером
06:15
Королева свадебной моды Вера Вонг празднует своё 75-летие
01:18
Военные РФ перебрасываются в Нигер
01:15
Жестокое нападение в торговом центре Сиднея
04:51
Снижение цен на подписку на полностью автономное вождение от Tesla
04:44
Миллиардер за работой: Гейтс собственноручно ремонтирует экологичный асфальт
06:11
Трансгендерный спор: Джоан Роулинг жестко ответила Рэдклиффу и Уотсон
06:09
Вивьен - главная театралка семьи Анджелины Джоли
09:15
"Ой, моё колено!": Киану Ривз сломал коленную чашечку на съёмках
09:13
Дисней заявляет, что имел право уволить Джину Карано
04:40
Киберпреступность: третья по величине "экономика" мира
04:34
Испания отменяет схему "золотой визы"
13:45
Противостояние Илона Маска и Верховного суда Бразилии
13:39
TikTok работает над новым приложением для обмена фотографиями
03:05
Лара Крофт - икона эпохи видеоигр
03:01
Первый в мире прототип космической солнечной энергетической станции
07:18
Паводковые воды угрожают Сиднею
05:56
Пророссийский популист Петер Пеллегрини - новый президент Словакии
03:37
Популярные препараты для похудения Зипбаунд и Маунжаро теперь в дефиците
03:35
Новые откровенные фото Курта Кобейна и Кортни Лав будут опубликованы
06:34
Чудесное выздоровление малышки с органами вне тела
06:31
Судебные тяжбы Анджелины Джоли и Брэда Питта продолжаются
03:21
Ученые обнаружили связь между плохим самочувствием и недосыпом!
03:19
Джастин и Хейли Бибер не разводятся! Это всего лишь слухи!
04:45
Кейт Миддлтон - принцесса с большим сердцем
Больше новостей
СобКор » Фото » Британський підліток "перетворив" себе на Кім Кардашьян

Британський підліток "перетворив" себе на Кім Кардашьян

Фото
1 329
0
Хлопець з дитинства відчував себе дівчиною.

Підліток-трансгендер, який народився хлопчиком, розповів, як він повернувся з літніх канікул в школу вже дівчинкою, яка наслідує Кім Кардашьян, повідомляє СобКор.нет

Кайрі Келлі 15 років, у неї блискуче чорне волосся і яскраво виражені скули. Вона живе в Міддлсборо (Північний Йоркшир) і бере приклад з американської зірки реаліті-шоу. До недавнього часу її звали Тайлер і більшу частину життя вона мучилася, так як не могла розібратися, хто вона.

Але у вересні вона повернулася в школу вже як Кайра, і деякі вчителі її навіть не впізнали. Говорячи про життя до трансформації, Кайра розповідає: «Я відчувала себе дивною і не такий, як інші. Я дивилася в дзеркало і бачила незнайому людину. Я уявляла себе в спідницях і сукнях, коли мені було ще вісім років ».

«Тепер, коли я дивлюся в дзеркало, я бачу себе. Я дуже переживала, коли прийшла в перший день на заняття 5 вересня, але абсолютно даремно. Всі мене дуже підтримали і пораділи за мене ».

З шести років тепер уже колишній Тайлер переживав через свою статеву приналежність. Відчуваючи себе незатишно в тілі хлопчика, він часто ходив по дому нафарбувавшись, з манікюром і на підборах.

Спочатку його глибоко віруюча вітчим Кріс і мати Анджела вирішили покласти край дивним звичкам хлопчика, побоюючись, що сусіди стануть пліткувати. «Вони не розуміли, хто я. Ми жили в небезпечному районі, і вони боялися, що мене будуть дражнити », - каже Кайра.

Така реакція батьків змусила хлопчика відчувати себе зовсім самотньо: він не вписувався в компанію інших хлопчаків в школі, ненавидів футбол і чоловічий одяг. Його найближчими друзями були дівчатка, але він часто заздрив їх макіяжу, довгим волоссям і нарядам.

У 11 років Тайлер зізнався в бісексуальності, а через два роки розповів сім'ї і друзям, що він гей. Мама дозволила Тайлеру носити макіяж за межами школи, але підлітку цього було недостатньо. «Я не відчувала себе впевнено після того, як зізналася, що я гей. Я відчувала, що начебто чогось не вистачає », - каже Кайра. У 14 років, дивлячись урок макіяжу в YouTube, Тайлер знайшов ролик про жінку-трансгендерів.

Відеоблогер говорила про те, що відчувала себе замкнутою в неправильному тілі, і Тайлер зрозумів, що у нього таке ж почуття. Він переживав про те, як до цього поставляться батьки, і спочатку поділився почуттями з найкращим другом. Це було в січні 2015 року. Потім на уроці географії в школі Тайлер з одним склав текст повідомлення, щоб відправити мамі.

Кайра каже: «Я не знала, як вона відреагує. Я писала це повідомлення чотири рази, і, коли я прийшла додому, у мене були інші почуття. Вона дуже підтримала мене і розповіла того ж вечора татові. Він поставився з розумінням. На наступний ранок він сказав мені, що любить мене за те, що я є ».

У вересні 2015 року Тайлер опублікував фотографію в Facebook, оголосивши, що він - трансгендер і змінює ім'я на Кайра. Тепер це дівчинка, і скоро вона почне гормонозаместительную терапію, хоча вважає, що її зовнішність навряд чи сильно зміниться до 17 або 18 років.

Кайра даремно часу не втрачала і в усьому намагалася бути схожою на Кім Кардашьян. Вона змінила джемпери і спортивні костюми на облягаючі джинси, короткі сукні та яскраві топи. Вона додала накладних пасм в свою шевелюру, носить комплексний макіяж і одягається точь-в-точь як зірка реаліті-шоу. Навіть ініціали у них збігаються.

Хоча Кайра вже деякий час носить гламурні наряди поза школою, до сих пір вона ходила на заняття в образі хлопчика. «Я одягаюся як Кім Кардашьян весь час, сильно крашусь, і це дає мені можливість відчути себе гламурно».

Говорячи про плани на майбутнє, Кайра зазначає: «У мене є довгий список пластичних операцій, які я хочу зробити: зміна статі, грудні імпланти, ринопластика, філери в губи, невелика корекція висоти брів, видалення зайвого волосся з брів і корекція лінії росту волосся . Я обожнюю гламурний образ і завжди була прихильницею сім'ї Кардашьян. Вони щасливі і задоволені собою, і я теж цього завжди хотіла ».



«Я знаю, більшість з вас не прочитає це, я на півгодини поквапилася, так як планувала це на вісім. Але якщо було недостатньо очевидно по вчорашньому фото в стилі «дрег», я змирилася з тим, хто я, і в свої 15 років пишаюся, що роблю це. Я хотіла почати з початку і сказати всім в Facebook, що я дівчина-трансгендер, і мені і моїй родині, яка мене підтримала, знадобилося багато сміливості і багато часу, щоб з цим змиритися. Я заблокувала і видалила людей зі школи, тому що здебільшого вони мені тут не потрібні і їм не треба цього бачити. Мій зовнішній вигляд не зміниться до 17-18 років, що дає мені час, щоб змиритися і дізнатися про це більше. Може, будуть негативні коментарі, але мені наплювати. Дякуємо тим, хто мене підтримує ».





Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

0 комментариев

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.